Jeroen Strijbosch nieuwe secretaris

Jeroen Strijbosch
Het is een eer om te mogen aankondigen dat vanaf heden het bestuur van de Alumni Kai versterkt zal worden met Jeroen Strijbosch als secretaris.

Zoals te lezen in het afscheid van Heleen heeft hij een paar flinke schoenen te vullen, maar ik ben ervan overtuigd dat dit voor Jeroen geen probleem is.

Jeroen is niet een onbekende voor de Kai, want zo’n vijf jaar geleden maakte hij als voorzitter van LVSJK Tanuki deel uit van het bestuur van de Kai.

Het is erg leuk dat hij ons team weer komt versterken en namens het bestuur, maar ook namens de alumni heet ik Jeroen van harte welkom!

Graag wil ik Jeroen in de gelegenheid stellen om zich even aan u voor te stellen.

Ronald Hilhorst
voorzitter


Geachte alumnus, alumna,

Mijn naam is Jeroen Strijbosch.

In 2008 ben ik begonnen met de studie Talen en Culturen van Japan, omdat ik mezelf de uitdaging stelde een zo vreemd mogelijke taal meester te worden.

Heleen was destijds student-assistent en had de taak mij een uur in de week Japans te leren. Dit is dus niet de eerste keer – en ik denk ook niet de laatste keer – dat ik naar Heleen kijk en mezelf afvraag hoe ik ooit op haar niveau zal raken.

Ondertussen werk ik in de zogeheten edu-tech sector, en een drang me weer in het Japanse te mengen bleek te groot. Ik heb erg prettige herinneringen aan de samenwerkingen met de Alumni Kai toen ik als student voorzitter van Tanuki mocht zijn. Dit alles maakte het een kort gesprek toen ik werd gebeld met de vraag of ik niet weer terug zou willen keren naar het Alumni Kai bestuur.

We zijn alweer druk bezig met een groot aantal mooie activiteiten dit jaar, en ik hoop u daar te mogen treffen. Mocht u me daar zien, schroom dan niet een gesprek te beginnen over de stad Tokio, de Japanse keuken, en alles wat met jongeren en jongerencultuur te maken heeft!

Jeroen Strijbosch.
secretaris