Gezocht: Gastgezin in Leiden e.o. voor Japanse scholiere

Uitwisselingsorganisatie YFU zoekt een gastvrij gastgezin voor een 18-jarige Japanse scholiere die in Leiden op school zit. Zij is sinds augustus in Nederland en wil heel graag haar uitwisselingsjaar voortzetten in Leiden e.o.

Deze vriendelijke en gevoelige meid houdt van kletsen en wil dit graag in het Nederlands gaan doen. Het liefst staat ze in de keuken om koekjes, cakes en taartjes te bakken, voor haarzelf en haar familie. Ze is goed in wiskunde en wil later ingenieur worden.

YFU

Youth For Understanding (YFU) is opgericht vanuit de overtuiging dat wanneer u een andere cultuur van binnenuit leert kennen, u meer begrip krijgt voor deze en andere culturen. YFU organiseert al meer dan 55 jaar wereldwijd educatieve uitwisselingen voor jongeren. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze medewerkers en vrijwilligers.

YFU-gastgezinnen:

  • ontdekken vanuit eigen huis een nieuwe cultuur
  • krijgen een andere kijk op de wereld, kostbare herinneringen en een nieuw familielid voor het leven
  • verwelkomen het gastkind in huis vanuit de oprechte interesse in hem/haar, zonder financiële vergoeding

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Nienke Langendijk via nienke.langendijk@yfu.nl, bel 0297-264850 of kijk op www.yfu.nl.