Image

Paar rustige dagen in Hiroo
広尾

Gisteren en vandaag een paar rustige dagen in Hiroo. Gisteren heeft het vrijwel de gehele dag geregend, dus mooi een momentje om even tot rust te komen met spelletjes, playmobiel, maar natuurlijk ook schoolwerk.

Vandaag zijn we gaan lunchen met Elena. Dit is een collega van mij uit mijn Asahi Intecc tijd. Zij woont sinds april in Tokyo. Wel gaaf, want dit is de eerste keer in misschien wel zes jaar dat we elkaar in Japan zien. Erg gezellig om even bij te kletsen!

Kan iemand Pim en Lotte spotten?

img_20160531_131758

Daarna even een ijsje bij de Baskin Robbins en naar het park. Om lekker in de schaduw te spelen.

En wat vond Pim weer???

img_20160531_153711

Een baby schildpad… Pim wilde ‘m meenemen naar huis, als vriendje voor de goudvissen, maar gelukkig kon ik hem overtuigen dat hij z’n moeder mist, dus dat het maar beter is om ‘m terug te zetten. En zo geschiedde.

‘s Avonds hebben we heerlijk Yakiniku gegeten samen met Ad, Yu en vrienden Tim, Juliane en Pauline.

img_20160531_182755

Morgen alweer pakken voor Otsu. Want de koffers moeten mee met de zwarte kat!

Time flies when you’re having fun…

光陰矢の如し

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *