Historische speeltuinvereninging "Ons Eiland"

Lid worden

Onze speeltuinvereniging kan alleen bestaan door vaste leden. Graag vragen wij uw steun! Schrijf u in als lid van onze historische speeltuinvereniging “Ons Eiland” (opgericht 18 juli 1946). Dit kan middels een digitaal inschrijfformulier. U ontvangt daarna een email met betalingsgegevens. Zodra we uw betaling ontvangen hebben, bent u en zijn al uw gezinsleden lid voor een jaar.

Facebook

Volg onze speeltuin op Facebook. Wij gebruiken Facebook en onze emailnieuwsbrief als communicatiemiddel. Wilt u op de hoogte blijven van alles met betrekking tot S.V. Ons Eiland "like" ons op Facebook of meld u aan als lid.

Opening / Beschikbaarheid portiers

Klik voor meer informatie over de actuele openingstijden van de speeltuin en de beschikbaarheid van portiers in het weekend. Vanwege de veiligheid tijdens de verbouwing is het noodzakelijk dat er een vrijwilliger portier in de weekenden beschikbaar is.

Vrijwilligers

S.V. "Ons Eiland" is open op zaterdag door inzet van vrijwillige portiers. Lijkt u het leuk om eens in de zes weken een ochtend of middag portier te zijn. Meld u zich dan aan. Verder zijn we altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen. Meer algemeen, of specifiek in de activiteiten commissie.

We zijn enorm trots op onze sponsoren: