Historische speeltuinvereninging "Ons Eiland"

Bewaakte speeltuin aan de Kortenaerstraat 61 te Leiden. Voor kinderen tot 12 jaar.

Lid worden

Onze speeltuinvereniging kan alleen bestaan door vaste leden. Graag vragen wij uw steun! Schrijf u in als lid van onze historische speeltuinvereniging “Ons Eiland” (opgericht 18 juli 1946). Dit kan middels een digitaal inschrijfformulier. U ontvangt daarna een email met betalingsgegevens. Zodra we uw betaling ontvangen hebben, bent u en zijn al uw gezinsleden lid voor een jaar.

Facebook

Volg onze speeltuin op Facebook. Wij gebruiken Facebook en onze emailnieuwsbrief als communicatiemiddel. Wilt u op de hoogte blijven van alles met betrekking tot S.V. Ons Eiland "like" ons op Facebook of meld u aan als lid.

Oud papier

In de speeltuin staan twee papier-containers bij het hek. Met oud papier verdienen wij een klein zakcentje om leuke dingen te doen in de speeltuin. Heeft u oud papier, breng het dan hier!

Vrijwilligers

S.V. "Ons Eiland" is open op zaterdag door inzet van vrijwillige portiers. Lijkt u het leuk om eens in de zes weken een ochtend of middag portier te zijn. Meld u zich dan aan. Verder zijn we altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen. Meer algemeen, of specifiek in de activiteiten commissie.

We zijn enorm trots op onze sponsoren: