Dinerlezing 18 mei

“Japanstudies Alumni Dinerlezing”
Donderdag 18 mei 2017
Restaurant Bree33, Leiden

In samenwerking met de Universiteit Leiden Japanstudies en met ondersteuning van de Stichting Isaac Alfred Ailion Foundation (IAAF) organiseert de Leidse AlumniKai “Van hier tot Tokyo” de tweede “Japanstudies Alumni Dinerlezing”.

Tijdens deze dinerlezing kunt u genieten van een viergangen verrassingsmenu van de chef inclusief wijnen en/of frisdrank, met aansluitend koffie.

Tussen de gangen zullen een aantal gasten spreken over onder andere de opleiding Japanstudies en een actueel onderwerp.

Datum: donderdag 18 mei 2017.
Aanvang: Deur open 18:30; aanvang 19:00 uur.
Locatie: Restaurant | Bree33, Breestraat 33, 2311 CH Leiden.
Taal lezing: Nederlands.
Bijdrage: €30 per persoon*.
Parkeren: Parkeerterrein Haagweg (shuttlebus),
Parkeergarage Morspoort (10 minuten lopen).Restaurant Bree33 is ongeveer 10 minuten lopen vanaf Leiden Centraal Station.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via een online formulier*.

*) Nota bene, wegens het beperkt aantal plaatsen (slechts 25) geldt er een maximum van 2 personen per aanmelding, hebben werknemers en alumni van Japanstudies (voorheen Japanse Taal & Cultuur) voorrang en geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van betaling van €30 per persoon op rekening NL18 INGB 0001 0069 44 ten name van “Leidse Alumni Kai Van hier tot Tokyo” te Leiden onder vermelding van “Dinerlezing [naam] [aantal personen]”.

 

De sprekers:

Dr. H. (Henny) van der Veere
Hendrik van der Veere is sinds 1985 werkzaam bij de Universiteit Leiden. Zijn onderzoek richt zich op het gebied van wereldvoorstellingen in Japan, zowel historisch als contemporain. Ook is hij werkzaam geweest als studiecoördinator, en heeft hij ervaringen met zowel de opleidingscommissie en de examencommissie.
Dr. E.D. (Erik) Herber
Erik Herber is sinds 2007 verbonden aan de Universiteit Leiden waar hij zich bezighoudt met recht en samenleving. Zijn onderzoek focust zich specifiek op sociologische perspectieven op misdaad en deviantie in Japan. Dr. Herber is lid van de examencommissie en opleidingscommissie.
Dhr. H. (Hans) Kuijpers
Hans Kuijpers is sinds 2010 werkzaam bij The Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), waar hij jaren als Director of Japan actief is geweest en zich nu bezighoudt met projecten van zowel Japanse als Zuid-Koreaanse bedrijven. Daarnaast is hij bestuurslid van DUJAT (Dutch & Japanese Trade Federation).